Accedeix

Pujada del Pessebre al cim de Matagalls 2021

Carregant Esdeveniments
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Un any més el Centre Excursionista Llinars del Vallès us convida a passar un matí familiar tot pujant el Pessebre al cim del Matagalls. El proper diumenge 19 de desembre a les 7:45h del matí ens trobarem davant del CELLV per pujar tots plegats cap a Collformic.

Anirem fins a l’Aparcament que hi ha en el Km.26 de la BV-5301, uns 300 metres abans d’arribar a Collformic (punt vermell al mapa). Allà ens reunirem amb els grups de Falcons i Linxs de la Secció Infantil i Juvenil, que pugen caminant des de Llinars del Vallès, i esmorzarem tots junts. El CELLV us convida a esmorzar. Recordeu de portar un got.

El recorregut complet de la caminada, anar i tornar, és de 7 km, alguns trams amb força pendent, i amb un desnivell positiu acumulat de 560 metres. L’activitat durarà unes 4 hores, comptant que estarem una estoneta al cim. Calculem la tornada a Collformic cap a les 14:30h, on finalitzarem l’activitat.

IMPORTANT: El cim del Matagalls té una alçada de 1697 m. Cal portar roba d’abric i calçat apropiat en previsió de vent, fred, o mal temps en general.

Activitat gratuïta per a tots els socis. No socis 8,00 € (*)

(*)inclou Assegurança i Responsabilitat Civil de l’activitat i esmorzar.

Confirmacions d’assistència a secretaria@cellv.cat (assumpte=Matagalls2021) fins el dissabte 18 de desembre.

19 desembre 2021

Detalls

Data: 19-12-2021
Horari: 7:45 - 17:00
Lloc web: Visita Lloc web

Lloc

CELLV

Organitzador

Centre Excursionista de Llinars
Lloc web: View Organitzador Website