Accedeix

Secció infantil i juvenil

Secció infantil i juvenil

La secció Infantil i juvenil del Centre Excursionista és un espai d’educació en el lleure per a infants i  joves d’entre 6 i 18 anys.

Els objectius de la secció Infantil i juvenil són tant educatius com esportius, incloent el foment de l’esperit crític i l’esforç, el coneixement personal i dels propis límits, la capacitat de superació i el treball en equip. 

Promovem el coneixement de l’entorn natural com a espai de convivència i de pràctica esportiva responsable, que cal estimar i conservar. La secció infantil i juvenil del Centre és possible gràcies a la inestimable tasca de tots els monitors i monitores voluntaris, que hi entreguen el seu temps i la seva dedicació.

Ens organitzem en diferents grups segons les edats dels infants:

TRITONS: Infants de primer a tercer de primària

TALPS: Infants de quart a sisè de primària

FALCONS: joves de primer a tercer d’ESO

LINXS: joves a partir de quart d’ESO

 

Consulteu aquí el CALENDARI DE LA SECCIÓ PEL CURS 2022-2023

Els infants i joves de la secció infantil i juvenil del Centre Excursionista de Llinars es troben el dissabte a la tarda al local del Cellv, de manera que normalment cada mes hi ha dissabtes d’activitats de lleure, un dissabte d’excursió i un dissabte de descans.

Per poder paticipar de la secció infantil i juvenil del Centre Excursionista cal ser soci (individual o familiar) del Centre, i també abonar la quota de l’assegurança de la FEEC (targeta federativa). Consulteu-ne les quotes aquí.

infantilijuvenil@cellv.cat

Què cal fer per apuntar-se a la secció infantil i juvenil?

  1. Fer-se soci del Cellv aquí
  2. Tramitar a Secretaria la Llicència Federativa (aquí)
  3. Enviar correu a infantilijuvenil@cellv.cat informant que heu fet els passos anteriors.