Accedeix

Caminada popular

Caminada popular

Ja hi ha data per a la CAMINADA POPULAR 2023!

Serà diumenge 3 de desembre. Us hi esperem a tots i totes!

La 29a edició de la Caminada Popular de Llinars del Vallès del 2023 manté el format tradicional, amb tots els caminaires fent la ruta el mateix dia i amb la botifarrada en arribar al poble.

És una caminada per muntanya no competitiva, oberta a tota persona a partir de divuit anys d’edat o a partir de sis anys d’edat sota la responsabilitat d’un adult que l’acompanyi i amb l’autorització paterna corresponent, que té com a objectiu conèixer una part de l’entorn de Llinars del Vallès i del Parc Natural del Montnegre i Corredor.

🚶‍♀️🚶‍♂️ 2 recorreguts:
Caminada Curta: 12 km (380 m desnivell positiu)

Caminada Llarga: 17km i 550m de desnivell

🥖 avituallaments durant la ruta i al final

📝 preu no socis/es: 15€ (12€ socis/es del Cellv)
Places limitades.

🧭La sortida de les 7:30h a les 8h del matí des del Pavelló Municipal d’Esports a la Plaça dels Països Catalans de Llinars. L’hora límit d’arribada serà les 13h. A partir de les 6.30h del matí es podran recollir les targetes de ruta.

La pots fer caminant, corrent, sol o amb família, companys d’esport habituals o amics propers. Els que portin gossos, els hauran de portar lligats.

I a fer lloc per als torrons, que trobareu a la 25a FIRA DELS TORRONS al Castellnou de Llinars aquell mateix cap de setmana.

Trobareu més informació i traçats al BLOG DE LA CAMINADA