Accedeix

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Sortida al Castell de Popa. Secció de Muntanya.

CELLV

Documentat des de l'any 1014, la seva principal funció era la defensa de la vall de la riera de Castellcir - el Tenes. Popularment, és conegut per castell de la Popa, nom al·lusiu a la forma del penyal que li fa de base, el qual li confereix un aspecte espectacular.

Esquiada del Centre

Andorra

Tota la informació de l'esquiada del centre del cap de setmana del 15,16 i 17 de març, aquí.

Secció familiar: Sortida a Les Agudes

CELLV

Aquest diumenge de Pàsqua, 31 de març, farem la sortida de la secció familiar a Les Agudes . Si voleu venir envieu un correu a secretaria@cellv.cat   Us hi esperem!

100 cims: Sortida al Taga

CELLV

El proper diumenge 7 d'abril anirem al Taga! ⛰Sortida de tot el dia al Taga (Ripollès) ⏰Hora i lloc sortida: a les 8:00 al centre. 🏁 Recorregut: 9,95 Km. amb desnivell de +/- 717 m. 🥪 Porteu esmorzar i dinar.   Aquí trobareu la traça de Wikiloc.    

Secció Bicicleta de Muntanya: Sortida a la Roca

CELLV

Arriba la la segona sortida secció bicicleta, anirem a la Roca a buscar corriols, ens adaptarem a les persones que vinguin, la sortida es al centre a les 9! Si voleu venir enviar mail a btt.celv@gmail.com, animeu-vos ho passarem bé!!!

Assemblea General de socis

CELLV

De conformitat amb el que disposen els estatuts de la nostra entitat i complint l’acord pres per la junta directiva,  convoquem tots els socis i sòcies a la propera Assemblea general ordinària que se celebrarà: Dia: Divendres 19 de abril del 2024 Hora: 19:45h en primera convocatòria i a les 20:15h en segona convocatòria. Lloc: Al nostre local. Ordre del dia:  Aprovació, […]