Accedeix

Caminada nocturna 15 de juliol

Caminada nocturna 15 de juliol

El CELLV en col·laboració del grup de Linxs i Falcons us presenta la Caminada Nocturna! És una activitat que organitzem per tal de guanyar diners per marxar de travessa. La caminada és un recorregut de 10 km, apte per a totes les edats.

Tindrà lloc dissabte 15 de juliol. La sortida serà oberta i es farà a davant del CELLV a la plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès, des de les 20:00h fins a les 20:45h. L’arribada serà al mateix lloc i estarà oberta fins les 23:00h.

Per participar-hi s’haurà de fer la inscripció omplint les dades sol·licitades per l’organització i es podrà fer anticipadament en aquest enllaç fins al dia 10 de juliol! El preu de les inscripcions és de 8 euros.

Diumenge 2 i el dissabte 8 de juliol a la tarda hi haurà un punt de venda d’entrades des de les 17:00h fins a les 20:00h davant del local del CELLV.

En cas que siguis menor i no vagis acompanyat/da d’un/a adult, si us plau descarrega’t, emplena aquesta autorització i puja-la al formulari d’inscripció.

Totes les persones participants han de portar lot, cantimplora plena i calçat adequat. El mateix dissabte 15 de juliol haureu de passar per la taula d’inscripció on us entregarem el tiquet del sopar.

Us hi esperem!