Accedeix

Caminada nocturna primaveral. Dissabte 7 de maig

Caminada nocturna primaveral. Dissabte 7 de maig

El CELLV amb col·laboració del grup de Linxs us presenta la Caminada Nocturna Primaveral! És una activitat que organitzem per tal de guanyar diners per marxar de travessa. La caminada és un recorregut de 10 km, apte per a totes les edats i passarem per la Torrassa, on podrem pujar i gaudir de les seves meravelloses vistes!

Tindrà lloc el dissabte 7 de maig. La sortida serà oberta i es farà al Pavelló Municipal d’Esports a la plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès, des de les 19:15h fins a les 20:00h. L’arribada serà al mateix lloc i estarà oberta fins les 23:00h.

Per participar-hi s’haurà de fer la inscripció omplint les dades sol·licitades per l’organització i es podrà fer anticipadament en aquest enllaç fins al dia 1 de maig! El preu de les inscripcions és de 7 euros. El pagament s’ha de realitzar al compte de La Caixa ES95 2100 0156 3102 0031 3560 amb el concepte NOM-COGNOM-CAMINDA-NOCTURNA. Si us plau poseu el mateix nom i cognom que heu posat al principi del formulari. Inclou avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, i sopar a l’arribada. També inclou l’assegurança d’accidents i responsabilitat civil. El divendres 29 d’abril hi haurà un punt de venda d’entrades des de les 17:00h fins a les 20:00h davant del local del CELLV.

En cas que siguis menor i no vagis acompanyat/da d’un/a adult, si us plau descarrega’t, emplena aquesta autorització i puja-la al formulari d’inscripció.

Totes les persones participants han de portar lot, cantimplora plena i calçat adequat. El mateix dissabte 7 de maig haureu de passar per la taula d’inscripció on us entregarem el tiquet del sopar.

Us hi esperem!