Accedeix

Diada del Soci 12 de Juny – Calella de Palafrugell

Diada del Soci 12 de Juny – Calella de Palafrugell

Benvolgudes sòcies,
Ens plau convidar-vos a totes les sòcies, socis i famílies a la sortida anual del soci i la sòcia, que organitzem cada any just abans de l’estiu.
Per tant, reserveu-vos el diumenge 12 de juny, que ens n’anem a Calella de Palafrugell, a visitar els Jardins de Cap Roig i a fer un tros del camí de ronda.
Sortirem a les 7:45h del centre, per tant, cal que tothom hi sigui a les 7:30h, molt puntuals sobretot!!
Un cop a Calella de Palafrugell, començarem fent un tros circular del camí de ronda que surt dels jardins. La passejada és per totes les edats.  A la tornada, dinarem plegats i després de dinar, de 16h a 18h, ens espera una visita guiada pels jardins, “Les mil cares dels Jardins de Cap Roig”.
A la web https://fundacionlacaixa.org/ca/jardins-cap-roig-natura-art-cultura trobareu informació addicional sobre l’activitat. L’hora prevista d’arribada a Llinars de nou, és entre les 18:00h i les 19:00h.
El preu de la sortida pels socis/es, és de 5€ i el preu de la sortida per les persones no sòcies és de 22€. La canalla fins a 11 anys no paguen. El preu inclou l’autocar d’anada i tornada, l’entrada als jardins i el dinar, que ens prepararà la Mediterrània. Hi ha opció vegetariana, que s’haurà de sol·licitar en fer la inscripció. Es pot pagar per transferència al num de compte: ES33 2100 0156 3102 0014 4441 o en efectiu a la secretaria del centre. 
Per apuntar-vos, escriviu un correu a secretaria@cellv.cat abans del 8 de juny, indicant quants vindreu i quants sou socis i quants no socis, o passeu pel local del centre el dissabte 4 de juny.
Afanyeu-vos a fer les reserves, les places estan limitades a 55 persones, per rigorós ordre d’inscripció i pagament.
Ens hi veiem!!