Accedeix

Flama del Canigó. Revetlla de Sant Joan 2022

Flama del Canigó. Revetlla de Sant Joan 2022

Benvolgudes,

Un any més arriba la Revetlla de Sant Joan i amb ella la Flama del Canigó, que encendrà les fogueres de tots els Països Catalans en aquesta diada tan especial.

Des de fa anys, el Centre Excursionista s’encarrega d’anar a buscar la flama i dur-la al poble per encendre la foguera al centre de Llinars.

L’arribada de la Flama serà a les 22h al Castell Nou, on es llegirà el manifest comú i tot seguit s’iniciarà un petit recorregut fins a arribar als Camps de l’Illa, on s’encendrà el gran Foc de Sant Joan. Esteu convidats a participar del seguici que acompanyarà la flama en aquest trajecte!

Tot seguit, hi haurà coca i cava per a tothom al mateix Centre Excursionista.

* Aquesta Flama està a disposició de tothom qui la pugui menester per poder encendre la seva pròpia foguera, tant sigui particular o entitat pública (algun altre municipi veí). D’aquesta manera, també es fa crida a tothom que la pugui necessitar, per passar pel Centre Excursionista a partir de les 20.30 fins a les 21.15 per prendre el seu quinqué amb la Flama Original del Canigó i fer-la servir per encendre el seu Foc de Sant Joan. *

Qualsevol dubte, podeu preguntar a vicepresidencia@cellv.cat.

Animeu-vos a acompanyar la flama fins encendre la foguera!!