Accedeix

Pugem el pessebre al Matagalls

Pugem el pessebre al Matagalls

Un any més el Centre Excursionista Llinars del Vallès us convida a passar un matí familiar tot pujant el Pessebre al Cim del Matagalls. Aquest diumenge 17 de desembre a les 07:45h ens trobarem davant del CELLV per pujar tots plegats cap a Collformic amb cotxes particulars. Anirem fins a l’Aparcament que hi ha en el Km.26 de la BV-5301, uns 300 metres abans d’arribar a Collformic (punt vermell al mapa).

Allà ens reunirem amb els grups de Falcons i Linxs de la Secció Infantil i Juvenil, que pugen caminant des de Llinars, i esmorzarem tots junts. El Centre us convida a esmorzar. Intentem no fer ús de plàstics d’un sol ús, porteu el vostre got!

El recorregut complet de la caminada, anar i tornar, és de 7 km, alguns trams amb força pendent, i amb un desnivell positiu acumulat de 560 metres. L’activitat durarà unes 4 hores, comptant que estarem una estoneta al cim. Calculem la tornada a Collformic cap a les 13:30h, on finalitzarem l’activitat.

IMPORTANT: El cim del Matagalls té una alçada de 1697 m. Cal portar roba d’abrigar i calçat apropiat en previsió de vent, fred, o mal temps en general.

Activitat gratuïta per a tots els socis i sòcies.

No socis: 8,00 € (*). S’haurà de fer transferència al num de compte ES95 2100 0156 3102 0031 3560 indicant nom de la persona-Matagalls2023, i enviar el justificant de pagament al correu de vicepresidencia@cellv.cat

(*)inclou Assegurança i Responsabilitat Civil de l’activitat i esmorzar.

 

Confirmacions d’assistència a vicepresidencia@cellv.cat (Assumpte: Matagalls 2023) fins divendres 15 de desembre.