Accedeix

Pujada del Pessebre al cim del Matagalls. 18 de desembre.

Pujada del Pessebre al cim del Matagalls. 18 de desembre.

Benvolguts socis,

Un any més el Centre Excursionista Llinars del Vallès us convida a passar un matí familiar tot pujant el Pessebre al cim del Matagalls.

El proper diumenge 18 de desembre a les 7:45h del matí ens trobarem davant del CELLV per pujar tots plegats cap a Collformic amb cotxes particulars.

Anirem fins a l’Aparcament que hi ha en el Km.26 de la BV-5301, uns 300 metres abans d’arribar a Collformic (punt vermell al mapa). Allà ens reunirem amb els grups de Falcons i Linxs de la Secció Infantil i Juvenil, que pugen caminant des de Llinars del Vallès, i esmorzarem tots junts.

El CELLV us convida a esmorzar. Intentem no fer ús de plàstics d’un sol ús, porteu el vostre got!!.

El recorregut complet de la caminada, anar i tornar, és de 7 km, alguns trams amb força pendent, i amb un desnivell positiu acumulat de 560 metres. L’activitat durarà unes 4 hores, comptant que estarem una estoneta al cim. Calculem la tornada a Collformic cap a les 14:30h, on finalitzarem l’activitat.

IMPORTANT: El cim del Matagalls té una alçada de 1697 m. Cal portar roba d’abric i calçat apropiat en previsió de vent, fred, o mal temps en general.

 

Activitat gratuïta per a tots els socis.

No socis: 8,00 € (*. S’haurà de fer transferència al num de compte ES95 2100 0156 3102 0031 3560 indicant nom de la persona-Matagalls2022, i enviar el justificant de pagament al correu de secretaria@cellv.cat)

(*)inclou Assegurança i Responsabilitat Civil de l’activitat i esmorzar.

Confirmacions d’assistència a secretaria@cellv.cat (assumpte=Matagalls2022) fins divendres 16 de desembre.