Accedeix

Sortida Falcons. Via ferrada i ruta pels 7 gorgs de Campdevànol

Sortida Falcons. Via ferrada i ruta pels 7 gorgs de Campdevànol

Hola Falcons i famílies!
Us informem de la propera sortida!!! Com ja sabeu, durant el mes de novembre volem anar de sortida per a fer una v Doncs les i els Falcons, marxarem el pròxim dissabte 18 de novembre a fer la Via Ferrada la Roca de la Creu a Ribes de Freser i el diumenge a fer la ruta pels 7 gorgs de Campdevànol!!!

Ens trobarem a l’estació del Figaró a les 7:30h per agafar el tren per arribar a Ribes cap a les 9:30h. Sigueu puntuals, el tren no espera!

Un cop allà, caminarem fins a la Via, que són uns 10 minuts, i esmorzarem. Llavors, dividirem el grup en 2 i mentre una meitat farà la Via amb l’acompanyament d’una instructora i de monitores, l’altra meitat es quedarà fent una activitat amb temàtica de la via ferrada també amb una instructora i algunes monitores, i després a l’inrevés. Un cop els dos grups hagin fet la via dinarem tots junts. Després de dinar, anirem a Campdevànol caminant, comprarem menjar i farem nit allà. El diumenge al matí realitzarem la ruta dels 7 gorgs de Campdevànol, dinarem i per últim a les 17:30 agafarem tren i arribem a les 19:00 a Figaró, ons ens recolliran.

Pel que fa als àpats, haureu de portar esmorzar, dinar, berenar i sopar per a la sortida.

En quant al material, caldrà el següent:
Cantimplora PLENA d’1.5-2 L
Esmorzar, dinar, berenar i sopar.
Sac
Estora
Roba de muntanya impermeable
Roba d’abric (malles tèrmiques, samarreta tèrmica, polar)
Calçat adequat i còmode.
Impermeable/Capelina
Funda de motxilla impermeable
Paravent
Motxilla petita
Casc
Buff
Ulleres de sol
Crema de sol
FOULARD DEL GRUP!!!
Rollo de paper WC
FEEC 2023 i targeta sanitària

Aquesta sortida tindrà un límit de places, com fins ara. El número màxim de falcons assistents serà de 24, així que afanyeu-vos i no ho deixeu per últim moment!

La sortida té un cost de 35€. Ho haureu d’ingressar al compte de sempre, (la Caixa ES95 2100 0156 3102 0031 3560) amb el concepte: FALCONS-NOMCOGNOM-VIAFERRATARIBES.

A més, ens haureu d’enviar l’autorització de sortida emplenada al correu falcons@cellv.cat. Teniu fins al diumenge 12 de novembre per a confirmar l’assistència per correu. És MOLT IMPORTANT que compliu amb la data límit perquè demanarem material per aquesta sortida i si ens aviseu tard no tindrem material per a tothom.

Per últim, necessitem saber l’edat i l’alçada de cada Falco/na que vingui a la sortida!!

Qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar-nos al correu.

Us hi esperem!