Accedeix

Talps. Sortida a la Via Ferrada La Roca de la Creu, Ribes de Freser. 17 de juny.

Talps. Sortida a la Via Ferrada La Roca de la Creu, Ribes de Freser. 17 de juny.

Hola Talps i família!
Us informem de la propera sortida!!! Com ja sabeu, durant el mes de maig volíem anar de sortida per a fer una via ferrata. Doncs les i els Talps, marxarem el proper dissabte 17 de juny a fer la Via Ferrata La Roca de la Creu a Ribes de Freser!!!

Ens trobarem a l’estació de la Garriga a les 7:30h per agafar el tren per arribar a Ribes sobre les 9:30h. Sigueu puntuals, el tren no espera!

Un cop allà, caminarem fins a la Via que són uns 10 minuts i esmorzarem. Llavors, dividirem el grup en 2 i mentre una meitat a fer la Via amb l’acompanyament d’una instructora i de monitores, l’altra meitat es quedarà fent una activitat amb temàtica via ferrata també amb una instructora i alguna monitora, i després a l’inrevés. Un cop els dos grups hagin fet la Via dinarem tots junts en una zona còmoda i espaiosa. Després de dinar descansarem fins a aproximadament les 17h que anirem tirant cap a l’estació per arribar al tren de tornada a les 17:21h. Per tant ens trobarem a l’estació de la Garriga a les 19:00h per donar la sortida per finalitzada.

Pel que fa els àpats, haureu de portar esmorzar, dinar i berenar per a la sortida.

En quant al material, caldrà el següent:
-Cantimplora PLENA d’1.5-2 L
-Esmorzar, dinar i berenar.
-Calçat adequat i còmode.
-Impermeable/Capelina
-Funda de motxilla impermeable
-Paravent
-Buff
-Ulleres de sol

-Crema de sol
-Foulard del grup
-Rollo de paper WC
-FEEC 2023 i targeta sanitària

Ens sap greu, però aquesta sortida tindrà un límit de places, com fins ara. El màxim número de talps assistents serà de 24, així que afanyeu-vos i no ho deixeu per últim moment! Els i les Talps que ja vau confirmar assistència, tindreu preferència a l’hora d’assistir a la sortida. Per tant, tenim una llista de partida de 14 Talps, és a dir, hi ha encara 10 places.

La resta de Talps que no tenien la possibilitat de venir a les dates anteriors i a la nova data sí, demanem que si voleu assistir, confirmeu només, sense fer el pagament, per tal d’intentar gestionar de la manera més fàcil aquesta situació. Per tant, un cop acabi el termini de confirmació, del que es parla a sota, sent aquest el dimecres 7 de juny, s’enviarà en un correu amb la llista definitiva, feta per l’ordre d’arribada de les confirmacions. A partir d’allà, les famílies que estigueu a la llista definitiva podreu començar a fer els pagaments i enviar autoritzacions.

En cas que poguéssiu assistir a la data anterior, però a aquesta nova data no, no patiu! Només cal avisar i ja que un cop tinguem el llistat definitiu, es durà a terme les gestions necessàries davant aquests casos.
La sortida té un cost de 20€. Quan nosaltres us donem el vistiplau, ho haureu d’ingressar al compte de sempre, (la Caixa ES95 2100 0156 3102 0031 3560) amb el concepte: TALPS-NOMCOGNOM-VIAFERRATARIBES.

A més, ens haureu d’enviar l’autorització de sortida emplenada al correu talps@cellv.cat. Teniu fins al dimecres 7 de juny per a confirmar l’assistència per correu. És MOLT IMPORTANT que compliu amb la data límit perquè demanarem material per aquesta sortida i si ens aviseu tard no tindrem material per a tothom.

Qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar-nos al correu.
Us hi esperem!

Monitores de Talps!!!!