Accedeix

Talps. Sortida a la Via Ferrada La Roca de la Creu, Ribes de Freser. 13 de maig.

Talps. Sortida a la Via Ferrada La Roca de la Creu, Ribes de Freser. 13 de maig.

Hola Talps i família!

Us informem de la propera sortida!!! Les i els Talps, marxarem el proper dissabte 13 de maig a fer la Via Ferrata La Roca de la Creu a Ribes de Freser!!!
Ens trobarem a l’estació de la Garriga a les 7:30h per agafar el tren per arribar a Ribes sobre les 9:30h. Sigueu puntuals, el tren no espera!

Un cop allà, caminarem fins a la Via que són uns 10 minuts i esmorzarem. Llavors, dividirem el grup en 2 i mentre uns van a fer la Vía amb l’acompanyament d’una instructora i de monitores, l’altra meitat es quedarà fent una activitat amb temàtica via ferrata també amb una instructora, i després a l’inrevés. Un cop els dos grups hagin fet la Via dinarem tots junts en una zona còmoda i espaiosa. Després de dinar descansarem fins a aproximadament les 17h que anirem tirant cap a l’estació per arribar al tren de tornada a les 17:21h. Per tant ens trobarem a l’estació de la Garriga a les 19:00h per donar la sortida per finalitzada.

Pel que fa els àpats, haureu de portar esmorzar, dinar i berenar per a la sortida.

En quant al material, caldrà el següent:
Cantimplora PLENA d’1.5-2 L
Esmorzar, dinar i berenar.
Roba de muntanya impermeable
Roba d’abric (malles tèrmiques, samarreta tèrmica, polar)
Calçat adequat i còmode.
Impermeable/Capelina
Funda de motxilla impermeable
Paravent
Buff
Ulleres de sol
Crema de sol
Foulard del grup
Rollo de paper WC
FEEC 2023 i targeta sanitària

Ens sap greu, però aquesta sortida tindrà un límit de places, com fins ara. El màxim número de talps assistents serà de 24, així que afanyeu-vos i no ho deixeu per últim moment!
La sortida val 20€. Ho haureu d’ingressar al compte de sempre (la Caixa ES95 2100 0156 3102 0031 3560) amb el concepte: TALPS-NOMCOGNOM-VIAFERRATARIBES.
A més, ens haureu d’enviar l’autorització de sortida emplenada al correu talps@cellv.cat. Teniu fins al dimecres 10 de maig per a fer el pagament, confirmar i enviar-nos la documentació per correu.

És MOLT IMPORTANT que compliu amb la data límit perquè demanarem material per aquesta sortida i si ens aviseu tard no tindrem material per a tothom.
Qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar-nos al correu.

Us hi esperem!
Monitores de Talps!!!!